Rólunk


mynextjob.hu - Találd meg a következő munkád!Missziónk

Célunk álláskeresőink következő munkájának - álláshirdetőink következő munkavállalójának hatékony megtalálása.
Víziónk

Mi a Mynextjob.hu-nál arra törekszünk, hogy az álláskeresők elképzelésüknek és tapasztalatuknak megfelelő pozícióban dolgozzanak, a munkaadók pedig gyorsan és egyszerűen megtalálják a legjobb embereket nyitott állásaikra.

Álláskeresőként egyszerűen regisztrálj adataid kitöltésével, és automatikusan értesítést kapsz a profilodhoz illő hirdetéseinkről, valamint a munkaadók is közvetlenül megkereshetnek állásajánlataikkal. Kereséseid elmentheti, így átláthatod lehetőségeidet, értesítő e-mailjeinknek hála pedig nem maradsz le a legfrissebb lehetőségekről sem!

Munkaadóként pár lépésben regisztrálhatsz és azonnal feladhatod a hirdetésed! A feltöltés során már láthatod, adatbázisunkban hány álláskeresőnk profilja felelhet meg a pozíció kritériumainak. A mynextjob.hu-n hirdetnie költséghatékony, hiszen az alacsony alapdíjon felül csak akkor fizetsz szolgáltatásunkért, ha potenciális jelöltek jelentkeznek!

Szeretnénk az álláskeresők és a munkaadók igényet is kielégítő, kezelhető, rugalmas és hatékony online álláspiaccá fejlődni. Velünk tartasz?