Gyakori Ismételt Kérdések - álláskeresők

Hogyan jelentkezhetek az állásokra?
Hirdetésre való jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint a "Jelentkezem" gombra kattintanod, regisztrálnod vagy belépned rendszerünkbe és feltöltened önéletrajzodat. A "Jelentkezés szövege" mezőben megfogalmazhatod rövid motivációs leveledet is. Emellett önéletrajzodon kívül szintén csatolhatod még motivációs leveledet, referenciádat vagy a végzettségedet igazoló egyéb dokumentumot.
Keresési logika
Írd be a kulcsszót a "Kulcsszó" mezőbe, majd kattints a nyíl ikonra. A többi feltételből is hasonló módon válassz, hogy szűkítsd a keresési eredményeket.

Logikai kapcsolatok a keresési feltételek között:
A keresési feltételek között 'ÉS' kapcsolat van: minden olyan hirdetést megtalál, amelyben a kiválasztott feltételek megtalálhatók.

Az eredmények megjelenítése után a weboldal jobb oldalán lehet a beállított feltételeket kikapcsolni, így bővíteni-szűkíteni a keresési eredményeket. (Módosíts a beállításokon itt, amennyiben nem kaptál megfelelő eredményt a keresésre.)
Szeretném megváltoztatni a jelszavamat.
Jelszavadat a belépést követően az "Adatlapom" menüpontban tudod megváltoztatni.
Elfelejtettem jelszavamat.
Amennyiben nem emlékszel a jelszavadra, a bejelentkezési ablak alatt kattints az "Elfelejtett jelszó" linkre. Rendszerünk a regisztrációkor használt e-mail címe megadása után új jelszót küld e-mailben. A kapott jelszót kérünk, a belépésedet követően változtasd meg az "Adatlapom" menüpontban.
Hogyan kereshetek a hirdetések között?
Írj a nyitóoldalon a "Mit?" és "Hol?" keresőmezőkbe.
Amennyiben részletesebben szeretnéd a kívánt állás paramétereit megadni, válaszd a lap tetején található "Részletes keresés" menüt.
Túl sok álláshirdetést dobott a keresés eredményül. Hogyan szűkíthetem a listát?
A keresés eredményeként megjelenített álláshirdetések listáját jobb oldalon, a "Keresés finomítása" funkció segítségével szűkítheted. Részletes keresés során a listaelemek előtt található "plusz" gombra kattintva, majd a nyillal a szempontot kiválasztva szűkíthető a keresés.
Kapok értesítést az érdeklődésemnek megfelelő álláshirdetésekről?
Természetesen! Töltsd ki adatlapodat, mely mindössze 5 részből áll: Személyes adatok, Tapasztalat, Végzettség, Mynextjob, Aktiválás.

A "Mynextjob" menüpontban add meg a kívánt állással kapcsolatos elvárásaid, majd az Aktiválás menüben kérd állásértesítő hírlevelünket. Így az általad megadott paraméterek alapján, megfelelő állásajánlat esetén küldünk e-mail értesítést.
Hogyan tudom az elvárásaimnak megfelelő álláshirdetéseket legközelebb is kilistázni?
Keresésedet elmentheted a "Keresés mentése" funkcióval. Legközelebbi belépésekor válaszd a "Kereséseim" menüt, ahonnan újra lefuttathatod a korábban elmentett kereséseid.
Hol láthatom, milyen hirdetéseket tekintettem meg?
Belépést követően a "Kereséseim" menüpontban láthatod az utoljára megtekintett álláshirdetéseket.
Hogyan tölthetem fel önéletrajzomat és fényképemet?
Regisztráció után az "Adatlapom" menüpontban, a személyes adatok menüben tudod dokumentumaidat (önéletrajzod, fényképedet, motivációs leveledet, referenciáidat, stb.) feltölteni.
Hogyan találnak meg engem a Munkaadók?
Regisztráció után töltsd fel adataid az "Adatlapom" menüpontban mindössze 5 lépésben, majd utolsó lépésként kattints az "Aktiválás" gombra. Ezután adatlapoddal bekerülsz az önéletrajz adatbázisba, így a Munkaadók közvetlenül is elérhetnek állásajánlataikkal.
Már nem keresek állást, de később, ha újra váltani szeretnék, nem szeretném előlről kezdeni adataim feltöltését. Mit tegyek?
Egyszerűen, egy gombnyomással láthatatlanná teheted adatlapodat, az "Adatlapom" menüpont "Aktiválás" almenüjében az "Inaktiválás" gombra kattintva. Később, ha az álláskeresés újból aktuálissá válik, ugyanitt újra aktiválhatod, azaz a Munkaadók számára láthatóvá teheted adataid és önéletrajzod, dokumentumaid.
Hol tudom hírlevél beállításaimat módosítani?
Hírlevéllel, illetve állásértesítő levéllel kapcsolatos beállításaidat az "Adatlapom" menüpont "Aktiválás" almenüjében módosíthatod. Az "Adatlapom" menüpont "Mynextjob" almenüjében adhatod meg, milyen munkák érdeklik. A megadott szempontok alapján kapsz állásértesítő e-mailt minden új, a megadottaknak megefelelő ajánlat meghirdetése esetén.
Mit jelent a keresés mentése?
A "Keresés mentése" funkcióval elmentheted az általad kiválasztott keresési szempontokat. Így később egy gombnyomással lefuttathatod ugyanezt a keresést a "Kereséseim" menüpontban, az adott elmentett keresés nevére kattintva.