Budapest megyei állás és munka

Találatok (215 db) állás
mynextjob.hu - állás, munka, állásajánlat

ÉPÍTÉSVEZETŐ (mélyépítési, csatornázási projektek)

Magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalat megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:       ÉPÍTÉSVEZETŐ (mélyépítési, csatornázási projektek)  
mynextjob.hu - állás, munka, állásajánlat

CONTACT CENTER OPERÁTOR

Multinacionális pénzügyi szolgáltató vállalat - aki Magyarországon piacvezető - új divíziójának Contact Centerébe keres tapasztalattal rendelkező kollégákat
  CONTACT CENTER OPERÁTOR - Budapest   Szeretnél valami újnak a részese lenni és a kezdetektől részt venni az építkezésben? Fontos számodra, hogy vidám és jó hangulatú csapatban dolgozhass? Szeretsz tanulni és szívesen csiszolod tovább képességeidet? Elismerésre vágysz és képes vagy tenni is érte?   AKKOR TE VAGY AZ IDEÁLIS JELÖLT!!!!
mynextjob.hu - állás, munka, állásajánlat

MŰSZAKI MÉRNÖK (garanciális projektek)

A magyar építőipar meghatározó szereplőjeként, több mint száz éve folyamatosan jelen vagyunk a piacon. Modern technológiák alkalmazásával, hagyományainkat megőrizve, magas színvonalon végezzük kivitelezői feladatainkat.
mynextjob.hu - állás, munka, állásajánlat

SZÁMLÁZÁSI PÉNZÜGYI MUNKATÁRS

A magyar építőipar meghatározó szereplőjeként, több mint száz éve folyamatosan jelen vagyunk a piacon, budapesti központunkba munkatársat keresünk a pénzügyi osztályra az alábbi munkakörbe:   SZÁMLÁZÁSI PÉNZÜGYI MUNKATÁRS
 

Keresés finomítása

Szűkítés terület szerint

Budapest